Zoeken
Orbisk
Orbisk
Het onnodig weggooien van voedsel is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook nog eens slecht voor de portemonnee. Orbisk gaat de strijd aan tegen voedselverspilling in de horeca met de volledig automatische voedselafvalmonitor. Horecagelegenheden kunnen voedselafval tot wel 70% verminderen. De voedselafvalmonitor registreert voedselverlies door het afvalpunt uit te rusten met een weegschaal en een intelligente camera. Met AI beeldherkenningstechnologie wordt het voedselverlies in kaart gebracht. Op basis van deze inzichten kun je betere keuzes maken voor inkoop, gebruik, planning en voorradenbeheer van voedsel. Dit leidt tot een aanzienlijk inkoopvoordeel en capaciteitsbesparing. Per jaar wordt er gemiddeld > 4.000 kg voedselafval bespaard, met een waarde tussen €20.000 en €60.000. Zo verbeter je duurzaamheid én winstgevendheid!
Olaf van der Veen
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht